Komponenty pre ďalšie spracovanie
Každá ovocná alebo neovocná náplň, ktorá je určená pre daného odberateľa je svojim spôsobom unikátna. Odlišuje sa od iných predovšetkým svojou originálnou chuťou, vôňou, farbou a konzistenciou. Je vyvinutá vždy pre konkrétny finálny výrobok tak, aby mu dodala typický charakter a tým možnosť získať svoje postavenie na trhu.
Túto „originalitu“ v chutiach, ako aj v celkovom produkte sa snažia dosiahnuť vyvinutím vhodnej receptúry špecializovaní pracovníci nášho akreditovaného laboratória.
Finálny výrobok dokážeme flexibilne pripraviť už za 10 dní od zadania objednávky v objeme už od 200 kg. |
|
do mliekarenských výrobkov
ovocné komponenty
(jahoda, čučoriedka, malina, višňa, broskyňa, marhuľa...) |
|
|
|
do mliekarenských výrobkov
neovocné komponenty
(čokoláda, vanilka, káva, karamel, oriešky, kokos...) |
|
|
|
do mliekarenských výrobkov
komponenty typu
stracciatela - ovocné a neovocné komponenty s kúskami čokolády
müsli - komponenty s cereáliami
light - komponenty so zníženým energetickým obsahom |
|
|
|
do mliekarenských výrobkov
zeleninové komponenty
(napr. „Tatarka“, pikant, chren, zeleninová zmes...) |
|
|
|
do mliekarenských výrobkov
komponenty pre funkčné potraviny
( fortifikované vitamínmi, minerálmi a pod.) |
|
|
|
do pekárenských a cukrárenských výrobkov
Ovocné, neovocné náplne a džemy do pekárenských a cukrárenských výrobkov.
Môžu byť spracovávané studenou alebo teplou cestou. Sú dodávané v plastových obaloch v objeme 10 kg. Vo výrobnom programe sa nachádzajú aj džemy DIA. |
|
|
|
do pekárenských a cukrárenských výrobkov
Špeciálne ovocné základy - pre výrobu cukroviniek. |
|
|
|
do mraziarenských výrobkov
Mrazené ovocie kusové a mrazené ovocné drene
Ovocné základy na výrobu zmrzlín
Toppingy – tekuté potravinové polevy používané pri výrobe zmrzlín |
|
|
|
Cukrárenské polevy vhodné na ochutenie a dekoráciu mrazených krémov, cukrárenských a pekárenských dezertov, zákuskov, múčnikov a pod.
Ochutenia: Jahoda / Čučoriedka / Čokoláda / Karamel |
|
|